ABOUT ADMIN SAPTO TRIWIBOWO

May262016

13226976-1629984383993286.jpg13139092-1628474384144286.jpg13241324-1638295236495534.jpg

Lirik Lgu Campursari GRAJAGAN BANYUWANGI

May262016
Tags : Lirik lagu GERAJAGAN BANYUWANGI,Kumpulan liriklagu campursari  terlengkap Gerajagan Banyuwangi Ciptaan : A. Priyono Vokal : Vinda Aristatia Produksi : Perdana Record GERAJAGAN BANYUWANGI, RAINO WENGI SING TAU SEPI LANANG WADON KANG NEKANI, NGILANGAKEN SUSAHE ATI LUNGGUH RING PASIR-PASIRAN, SEMBUR-SEMBURAN, GAREDOWAN AMBI MANGAN SELODORAN, LANANG WADON UBER-UBERAN reff : GANDENG TANGAN RING PINGGIRAN, PINGGIR PESISIR GERAJAGAN BISIK-BISIK SEMAYANAN, MATRI JANJI URIP BARENG SIR-SIRAN AMBI GANDANGAN, GENDING ASLI, BANYUWANGIAN GERAJAGAN BANYUWANGI, RAINO WENGI SING TAU SEPI LANANG WADON KANG NEKANI, NGILANGAKEN SUSAHE ATI reff... [Baca selengkapnya]

Lirik Lagu Campursari Sambel kemangi

May262016
ThumbnailTags :Lirik Lagu  Sambel Kemangi,Kumpulan Lirik Lagu Campursari Versi: Dyah Probo Rini Enake jangan asem kecut, Sambele kemangi.. Mangane bubar nyambut gawe, Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e.. Segere ngombe banyu kendi, Rokok ngglinting dewe.. Nadyan mung manggon ono ndeso, Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo.. Aku nrimo watone pokok seger waras, Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah.. Ugo tuku bibit lan rabuk’e, Mangan sakbendinane sego sambel kemangi.. reff: Enak opo wong urip ono ngalam dunyo, Yen... [Baca selengkapnya]

Lirik lagu Kanggo Riko

May262016
Tags :LIRIK LAGU KANGGO RIKO -MONATA  He he he he he heho ho ho ho ho hoSing ono hang biso ngalangi niat ikiMasio tah samudro sun arungiSing ono hang biso mbatesi welas ikiMasio ilang nyowo sun belaniParan baen sun lakoni kanggo rikoSiji sijine mung rikoNong atinisun selawaseSeparuh rogo iki yoro mung kanggo rikoReff:Sing ono hang biso ngalangi niat ikiMasio tah samudro... [Baca selengkapnya]
 
Kembali ke Atas